uh-normal.jpg

 Joo. Niinhän siinä sitten pääsi käymään. Onkohan ees mahdollista saada sims kolmosella toteutettuja tarinoita kunniakkaasti loppuun asti? :D Eli siis, peli alkoi kenkkuilemaan mulla, kone sammuili heti simssin avatessa. Olisin ehkä saattanut keksiä jonkun ratkaisun tälle tarpeeksi mietittyäni ja kokeiltuani, mutta... Inspiraatio katosi jostain syystä ihan kokonaan. Siis ei enää minkäänlaista halua jatkaa tätä. Ja se on varmaan se päällimmäinen syy, miksi katsoin helpommaksi vaihtoehdoksi lopettaa vaan kokonaan. 

From the first sight kerkis olemaan hieman yli vuoden osa mun elämää. Välillä rakastin tän tarinan tekoa enemmän ku mitään muuta ja joskus taas olisin vaan halunnut heittää koko mun koneen sinne missä pippuri kasvaa. :P En muuten tiennyt, että simshahmoihin voi kiintyä mitenkään erityisesti. Näköjään voi, koska Hope ja Leo on melkeinpä ku mun omia lapsia. Okei, ei nyt sentään. Mutta kumminkin, tuun rakastaa heitä ja myös muita FTFS:ssän hahmojani hamaan loppuun asti. 

♥♥♥

Voisinpa vähän kertoa jotain tapahtumia mitä pääparimme olis vielä saanut kokea. Mulla ei ole mitään ylhäällä vaan kaikki on oman pääni sisällä, joten mä en mitenkään jaksa enkä pysty kirjottamaan kaikkea tähän. :D Mutta jotain oleellisia juttuja paljastan teillekin!

Eli siis, Hope olisi mennyt seuraavaksi tapaamaan Leon vanhempia. Ja yllätys yllätys he päätti kutsua Hopen asumaan ikäänkuin "koeajalle" hulppeaan lukaaliinsa ja katsoa, minkälainen nainen Hope onkaan. Olisiko siitä Leon puolisoksi. Ja tokihan myös Leo asuu siinä samaisessa talossa, joten olisi ollut kaikkia "kivoja" yhteisiä ruokailuhetkiä koko poppoon kesken ja sen sellasta. :) No, koska ei tietenkään mikään ole näin yksinkertaista, Marie ja Leon äiti Agatha oikeesti haluaa vaan eliminoida Hopen tekemällä sen elämästä aikalailla helvettiä siellä heidän luonaan. No, tässä olis sitten käynyt kaikenmoista ikävää ja kivaakin. Loppujen lopuksi Hope ja Leo saa mutkien kautta todistettua, että he oikeesti haluaa olla yhdessä enemmän ku mitään muuta. Ja Leon vanhemmat ja jopa Marie uskoo sen. 

Julia olisi alkanut seurustelemaan Adamin kanssa ja Serafina... en miettinyt oikeastaan mitä Serafinalle käy. :D Mutta sekin olisi tajunnut, että Leo ja Hope kuuluu yhteen ja niiden erottaminen ei tulis onnistumaan. Luultavasti olisin sillekin hommannut jonkun miekkosen sitten tasapuolisuuden vuoksi. En kertonut tätä juonta kovinkaan selkeästi teille, anteeksi siitä. Voitte kysyä lisää vaikka kommenteissa, jos siltä tuntuu. (: 

Loppukohtaus olis kumminkin ollut sellainen, jossa Hope ja Leo olisi kävelleet käsi kädessä erästä puiston tietä, illan hämärtäessä. Tarina olis loppunut sanoihin "ja niin mekin saimme oman, onnellisen loppumme." Siinäpä se sitten. Ei varmaankaan kuulostanut näin kerrottuna niin hirveän kiinnostavalta. :D

Mutta, ennen kuin lopetan lopullisesti tarinani, haluan vielä antaa oikein ison kiitoksen kaikille teille lukijoille ja varsinkin kommentoineille. En olisi ikinä päässyt näin pitkälle ilman teitä. Kiiiiiiiiiitos siis ihan kamalasti. Teen vielä varmasti uuden tarinan kunhan inspiraationi palaa ja peli alkaa pelittämään, joten ette tule pääsemään musta eroon vielä pitkään aikaan, jos onnekkaasti käy. :) Siihen asti, näkemisiin!