From the first sight täyttää yhden vuoden!

Mun piti julkaista tää extra vasta ensi kuussa, sillä sillon ois todellakin se vuosi ensimmäisestä osasta tähän päivään. Olen tässä kummiski onnekkaasti flunssassa, tylsyyden saartamana ja päätin sitten tehdä tämän nyt. Muutama päivä sinne tai tänne ei merkkaa mitään, vai mitä? :D Tuntuu kummiskin ihan oudolta ajatuksena, että tää tarina ois ollut osa mun elämää jo vuoden. Pidän sitä saavutuksena, koska kyllästyn usein toooodella nopeasti. Mutta jotenkin vaan mä olen jaksanut kuvata ja lavastaa jo kuusitoista osaa. Se on kyllä täysin teidän lukijoiden ansiota. Saan teiltä niin ihanaa palautetta, että haluisin oikeesti antaa jokaiselle ison halin! :D Ja näitten alkupuheitten jälkeen jos pääsisi sitten itse extraankin.

Mä en nyt muuten valitettavasti oo väsännyt mitään minitarinaa, jossa Hope ja Leo söpöstelisi. :( Siinäkin pitää olla kunnon idea ja mä en sellasta oo millään saanut (kiitos silti lukijat extraehdotuksista edelliseen osaan!) Sen sijaan mä aattelin laittaa tähän kaikkia syystä tai toisesta julkaisemattomia kuvia ja sit kertoa pikkasen taustatietoa muuteski itse tarinasta. :D Tekee hirveästi mieli näyttää teille nimittäin kuvia aikaisemmista tarinayrityksistäni. Kiinnostaakohan se teitä lukijoita olleskaan? Pelottaa vähän... No mut sen näkee kohta!

 

 Tuossa on toinen "ensimmäisistä" Hopeista. Mulla oli ennen tätä nykyistä tarinaani kehitteillä kaksi tarinaideaa, joista kumpikaan ei kummiskaan koskaan päässy blogiksi asti sattuneista syistä. Ja Hope-nimisen tyttösen oli tarkotus olla niissä molemmissa päähenkilönä. Miulla on pikkasen kuvia jäljellä noista edellisistä tarinanpoikasista, joten taidanpa vähän kertoa niistä lisää! 

 

 Ekassa stoorissa Hopen oli tarkotus olla kans vähän tuommonen "luuseri"-tyyppinen koulutyttö, joka ei uskaltanut paljastaa tunteitaan tuolle pojalle tossa. :D Eli varhaselle versiolle Leosta.

 

 Tarinaan ois sekottunut myös ripaus fantasiaa, koska näiden kahden enkelin takia Hopen elämä tulisi menemään mullin mallin.

 

 Hope oliski herännyt täysin eri tyttönä seuraavana aamuna! :D Enkelit olis "vahingossa" laittanut Hopen vaihtamaan osia koulun suosituimman tytön kanssa. Sillä olisi viimein ollut mahdollisuuksia ihastukseensa, eli tuohon oranssipäähän ylempänä. No tästä ois toki sitten tullut hirmusesti sekasotkuja ja ongelmia.

Mä en edes muista miksi päätinkin luovuttaa tän idean suhteen. Siitä on kyllä kauan aikaa, joten ihan ymmärrettävää kylläkin. No aikaa kului ja halusin yhä tehdä hirveesti simstarinan, jotenka päätin sitten suunnitella uuden sellaisen. Ja sen nimeksi piti tulla kans From the first sight.

 Tässä versiossa Hope oli köyhä, kodistaan häädetty nainen. Se asui kadulla, niinku kuvasta varmaan huomaakin. :D

 Sitten eräänä päivänä Hope näki lähellä pummikulmaustaan erään tosi suositun bändin laulajan, Cedricin, ja tuntemattoman naisen vehtailevan keskenään. Ei siinä mitään, mutta kaikkialla mediassa puhuttiin Cedricin ja erään toisen naisen onnellisesta parisuhteesta. Hope ei tässä versiossa ollu mikään avuton naikkonen vaan meni oitis ottamaan kuvan kännykällään Cedricin ja tämän tuntemattoman leidin imuttelusta. :DD

Sit se lähtikin karkuun ja sai Cedricin peräänsä. Cedric ei vois antaa maineensa mennä, jos joku typerä pummi levittäis ottamaansa kuvaa juorulehdille. Totta kai mies sai jonkin ajan kuluttua Hopen kiinni. Hope vaati itselleen asuntoa ja tukun rahaa, jos Cedric mieli kuvaa itselleen ja maineensa säilyttämistä.

Loppujen lopuksi Hope päätyi tekemään kotitöitä Cedricin hulppeaan asuntoon, jossa asui miehen lisäksi sen bändi. Ja tästä sitten olisi pitänyt syntyä näiden kahden välille aikamoinen rakkaustarina. Mutta taas kerran mä lopetin, koska mun kiinnostus ei riittänyt. Ja tuollonhan ei ollut vielä poseja, joten se vaikeutti huomattavasti kuvien lavastusta. Harmittaa kyllä, koska nyt muisteltaessa tää vaikuttaa tosi kivalta lavastettavalta. :(

 Ja tässä vielä tämä Cedric, joka näyttää lähes täysin Leolta, mutta vaan blondeilla hiuksilla. :D 

Alkuperäsessä From the first sightissa oli myös tarkotuksena olla tän näkönen nainen. Joku tarkkasilmänen saattaa huomata, että toi on nykynen Hope. :P Siinä vaiheessa ku aloin taas kerran suunnittelemaan uutta tarinaa, niin päätin vain ottaa sivuhahmoksi tarkotetun simin päähenkilökseni. Ja totta puhuen pidän sitä aika hyvänä päätöksenä. Nykyinen Hope on mun kaikista rakkain simini yhdessä Leon kanssa.

Tässä vielä kaksi aika erikoista kuvaa tuohon tarinaan liittyen. :) Arinankin oli muuten tarkotus olla yksi bändin jäsenistä! No mutta jos mä nyt kertoisin tästä varsinaisesta kuusitoistaosaisesta From the first sightista.

Kun mä julkaisin ensimmäisen osan vuosi sitten, mulla ei totta puhuen ollu havaintoakaan siitä, mitä ekan osan jälkeen tapahtuisi. :DD Ainut suunnittelemani juttu oli se, että Leolla oli joku salaisuus. Ja totta kai se, että Hope ja Leo rakastuisi tarinan kuluessa, mutta ne ei tulisi saamaan toisiaan niin helpolla.

Oon kuullut kehuja tästä luomastani juonikuviosta... Mulla alko muodostumaan kokonaiskäsitys tästä tarinasta vasta siinä kuudennen osan paikkeilla. Sitä ennen olin vaan vetänyt päästäni outoja ideoita tulevia osia varten. :---D En ois osannu arvata, että tää menee näinkin monimutkaseksi. Ja alunperin niitä osiakin piti tulla vaan jotain kymmenen, jos sitäkään. No mutta tässä ollaan ja voin paljastaa, että tiedän jo (onneksi) täysin tulevat juonenkäänteet ja mihin From the first sight tulee loppumaan, viimestä kuvaa myöten. :P Toivottavasti ette ole kyllästyneet Leon naamaan, koska tässä kaksi screenshottia hänestä:

Voi että. Oon täysin rakastunut Leoon tarinani varrella ja voisin vaan ottaa siitä miljoona kuvaa ilman mitään järkevää syytä. Itserakkaus haisee, tiedän...

Ja merkityksetön kuva pääparista. :D

Olen muuten aina halunnu halunnut kirjottaa ja lavastaa historiallisen tarinan. Jossa naisilla oli kauniit puvut ja miehetkin sellasia herrasmiehiä, tiedättehän? Aihe on kumminkin tosi haastava ja vaatii kamalasti ladattuja, joten en oo ainakaan vielä uskaltanut sellasta edes yrittää.Tein kumminkin joitakin kuukausia sitten neljän kuvan kuvasarjan, jossa käytin Hopea ja puin simin ... historiallisesti? Tää synttäriextra on aikamoinen sekasotku, joten miksi en laittaisi sitäkin tähän.

 

 

 

Päättäkää itse, mitä tässä sitten oikein tapahtui. :) Ehkäpä joskus tulevaisuudessa teenkin menneisyyteen sijoittuvan tarinan, kuka tietää.

Nyt oon aikalailla kertonu kaiken, mitä on ollu vaikea kertoa missään muualla. :D Tästä kyllä todellakin tuli hirveän sekava, mutta ei voi mitään. Jäljellä on enää muutamia suuressa tylsyydessä tehtyjä typeriä kuvia. Laitan tähän lopuksi siis simieni tekemiä erikoisia ilmeitä tms, joista jotkut on höystetty erittäin huonolla huumorillani. Krhm...

Hopella meni näemmä hermo.

Ja niin taisi mennä Leollakin...

 

Hrrr. o_O 

Kyllä ne osaa näyttää hyvin hyvin iloisiltakin. 

Tähän mä en sano yhtään mitään.

Enkä tähänkään...

Aivastaminen voi olla rajua puuhaa. :DD

Hope todisti itsemurhayrityksen. 

Tähän sanon syyksi vain äärimmäisen ison tekemisen puutteen. Toi mummo, jonka tein nopeasti sairaalan lavasteeksi, teki kyllä niin karmivia ilmeitä. Se näytti todellakin siltä, et ois voinu murhata jonkun oitis.

Näihin kolmeen hemaisevaan kuvaan taidan nyt lopettaa synttäriextrani. Mitäköhän te nyt musta aattelette... :D

From the first sight lähenee muuten jo loppuaan. Tarkkaa osamäärää en osaa sanoa, mutta ei niitä enää kovin montaa taida tulla. Toivottavasti saan kerrottua Hopen ja Leon tarinan loppuun asti ilman ongelmia. Sims on kamalan riskialtis peli, niinku joillain on ehkä kokemusta. No mutta, nähkäämme ensi osassa, jota alan kuvaamaan luultavasti tällä viikolla!